Openingstijden Martinikerk:

Vanaf 1 november is de kerk alle dagen geopend van 13.00 tot 16.00 uur. In verband met de kou in de kerk en de huidige gasprijs is de kerk vanaf 1 januari op maandag gesloten.

In verband met dag vullende evenementen, is de kerk gesloten voor bezichtiging op 5, 19 en 21 maart.

programma
J.S.Bach–Matthäus-Passion BWV244

uitvoerenden
Luthers Bach Ensemble (kleinkoor, solisten & barok-orkest) o.l.v. Tymen Jan Bronda
Roder Jongenskoor | Marc Pantus, regie | Joris van Baar, Christus | Nils Giebelhausen Evangelist
Cressida Sharp, sopraan I | Agnes van Laar, sopraan II | Tobias Segura Peralta, altus I | David van Laar, altus II | Twan van der Wolde, tenor | Matthew Baker, bas

Matthäus-Passion 2023

zondag 19 maart 15:00 Martinikerk Doesburg

Na een heerlijk succesvolle editie 2022 konden we niet anders dan opnieuw Marc Pantus te vragen de Matthäus te ensceneren. Het Luthers Bach Ensemble voert Bachs Matthaus- Passion opnieuw uit in de eigen ge-ensceneerde versie. Een andersoortige uitvoering, eentje met meer nadruk op de expressieve, emotionele aspecten van de Mattheus Passie. In de semiscenische presentatie van het Luthers Bach Ensemble zijn de solisten en het koor alledaags gekleed en zingen alles uit het hoofd. Hierdoor wordt de interactie tussen de zangers onderling en met het publiek voelbaar vele malen groter. Gebaren en bewegingen onderstrepen het drama van de passie.

Kaartverkoop via www.stidomu.nl

Musica Vocale – Mis in e-moll van Bruckner

14 mei 2023 15:00 uur

Het Musica Vocale voert onder leiding van Rob Vermeulen en met medewerking van solisten en organist Wim Roelfsema de prachtige Mis in e-moll van Bruckner uit.

Kaartverkoop via www.stidomu.nl