Natuurlijke ontmoeting – Natuur op verschillende wijze verwerkt in de kunst

Natuurlijke ontmoeting – Natuur op verschillende wijze verwerkt in de kunst

Marieke Laverman en Marjon Meulenbrugge exposeren samen van 23 mei tot en met 7 juni in de Martinikerk in Doesburg. Marieke Laverman is schilder en Marjon Meulenbrugge maakt objecten van natuurlijke materialen. Hun werk vormt samen een aantrekkelijke en kleurrijke tentoonstelling.

De gezamenlijke factor is de aanwezigheid van natuur in hun kunstwerken.

Op de vrijdagen en in de weekenden zijn de kunstenaars zelf ook aanwezig op de expositie.
Marjon Meulenbrugge (Westervoort) is vormgever met natuurlijke materialen en maakt Natural Art. De natuur is haar grote inspiratiebron.

Dit is terug te zien in haar 3D en 2D  objecten, waarin ze ook graag een verhaal vertelt. Ze werkt in opdracht voor bedrijven en particulieren en geeft workshops. Op deze expositie ziet u haar eigen werk.

Marieke Laverman (Westervoort) is kunstschilder en werkt graag vanuit kleurvlekken die vanzelf uitgroeien tot een afbeelding.  Misschien dat daarom haar onderwerpen dicht bij organische vormen liggen: bloemen, bomen, de natuurlijke omgeving. Haar laatste werk komt voort uit de bewondering ook voor weefwerk en gobelins. In vlekken en arceringen ontstaat een afbeelding. Ze geeft ook les in haar eigen atelier in Westervoort.

Nadere bezoekersinfo via www.mariekelaverman.nl

www.floremetart.nl