Samen | in zwart-wit

Van 16 tot 31 augustus in de Annakapel van de Martinikerk

Buizerd – print op doek – 90 x 70 cm

SAMEN in zwart-wit

In de tijd dat ze nog werkzaam waren in het jeugdtheater stonden Liset en Henk heel vaak samen op het podium. In 1999 maakten ze allebei dagelijks meerdere foto’s. Eens per week kozen ze dan de beste per dag, wat uiteindelijk leidde tot de expositie ‘365 Momenten’. De laatste keer dat ze samen exposeerden, was in 2019 tijdens de Wild Art Plein Air in Oostenrijk.

Inmiddels wonen ze alweer drie jaar in Doesburg. De stad Rotterdam waar ze woonden, leek niet meer te passen. Daarnaast trekken ze er regelmatig op uit in hun VW-bus.

Liset van Dommelen is 25 jaar printmaker. Vanuit zeefdruk ontwikkelde ze haar eigen kruising tussen gyotaku en monoprint. Met eigengemaakte inkten drukt ze dode dieren af sinds 2013. Vanaf 2019 maakt ze daarnaast rubbings van bomen. Liset is lid van de Nature Printing Society en werkt het liefst onderweg vanuit de VW bus of een rugzak.

Henk Kuipers werkte in diverse theaters als marketeer, programmeur en directeur. Daarnaast is hij al jaren bezig met fotografie. Tegenwoordig heeft hij daarvoor alle tijd en regelmatig is Henk in het centrum van Doesburg te vinden met zijn camera.

Het was al heel lang de wens van Liset om haar dieren-prints te exposeren. De Annakapel in de Martinikerk is daarvoor een heel mooie en sfeervolle locatie. Henk reageert op het werk met een deel van zijn zwart-wit foto’s.

We wensen de bezoekers graag een mooie kijk-ervaring. Om even los te komen van de dagelijkse beslommeringen, is er de mogelijkheid om een korte boom-meditatie te doen.

Meer informatie via Henk Kuipers, 06-44574406

Op instagram:

Henk – www.instagram.com/henk.photo

Liset – www.instagram.com/portfolioliprints

Erbarme dich – foto op forex – 60 x 40 cm