Verhuur

Zoekt u een locatie met een speciale en historische ambiance? De Martinikerk in Doesburg is daarvoor een uitgelezen plek! Naast het huren voor rouw- en trouwdiensten (op 100 meter afstand prachtig monumentaal stadhuis voor uw burgerlijk huwelijk) en kerkrondleiding, is de Martinikerk met haar prachtige akoestiek te huren voor concerten (individueel en/of groepen; klassiek, kerkmuziek en populaire muziek), orgelbespeling en –concerten en opera en theater.

De kerk is ook uitermate geschikt voor exposities, tv-opnamen, conferenties, evenementen, beurzen, workshops, trainingen en feesten voor bedrijven en instellingen, recepties, lezingen en vergaderingen, schoolactiviteiten, wijnproefdagen en modeshows*.

In onze brochure leest u meer over onze faciliteiten.

Bent u geĂ¯nteresseerd en/of wilt u een vrijblijvende offerte: verhuur@martinikerk-doesburg.nl

*Verhuurder behoudt zich het recht voor om een verhuuraanvraag af te wijzen in relatie tot het bijzondere karakter van deze kerk.