Brochure

De Grote- of Martinikerk ligt in hartje Doesburg. Er kunnen evenementen worden georganiseerd voor ruim 650 personen.

Faciliteiten:

• er zijn 3 orgels en een piano beschikbaar, die desgewenst kunnen worden meegehuurd (al dan niet inclusief stemmen).
  • wij kunnen de primaire inrichting van het gebouw verzorgen op basis van uw wensen; u kunt hierbij denken aan het plaatsen van stoelen, podiumdelen/-bekleding en standpanelen
  • een moderne geluidsinstallatie; deze is in 2012 geheel vernieuwd.
  • goede verlichting in het kerkgebouw; op verzoek kunnen ook de 3 kroonluchters
    (met kaarsen) worden gebruikt.
  • een krachtstroomaansluiting.
  • toiletten, waaronder een toilet voor minder validen.
  • een moderne keuken annex kerkcaf√©, waarmee koffie, thee, frisdrank en licht alcoholische dranken voor gasten kunnen worden geserveerd.
  • voor grotere evenementen kunnen wij in samenwerking met lokale horeca de volledige catering verzorgen.
  • bij rouw- en trouwdiensten kunnen wij ervoor zorgen, dat de klokken worden geluid.

Op 5 minuten loopafstand van de Martinikerk is voldoende gratis parkeergelegenheid. U kunt parkeren op het parkeerterrein De Bleek, parkeerterrein Turfhaven, parkeerterrein Mauritsveld en parkeerterrein De Linie. Verder kunt u op zon- en feestdagen in de binnenstad gratis parkeren bij parkeermeters en parkeerterreinen met een parkeerautomaat.