Brochure

De Grote- of Martinikerk ligt in hartje Doesburg. Er kunnen evenementen worden georganiseerd voor ruim 650 personen.

Faciliteiten:

• er zijn 3 orgels en een piano beschikbaar, die desgewenst kunnen worden meegehuurd (al dan niet inclusief stemmen).
  • wij kunnen de primaire inrichting van het gebouw verzorgen op basis van uw wensen; u kunt hierbij denken aan het plaatsen van stoelen, podiumdelen/-bekleding en standpanelen
  • een moderne geluidsinstallatie; deze is in 2012 geheel vernieuwd.
  • goede verlichting in het kerkgebouw; op verzoek kunnen ook de 3 kroonluchters
    (met kaarsen) worden gebruikt.
  • een krachtstroomaansluiting.
  • toiletten, waaronder een toilet voor minder validen.
  • een moderne keuken annex kerkcaf√©, waarmee koffie, thee, frisdrank en licht alcoholische dranken voor gasten kunnen worden geserveerd.
  • voor grotere evenementen kunnen wij in samenwerking met lokale horeca de volledige catering verzorgen.
  • bij rouw- en trouwdiensten kunnen wij ervoor zorgen, dat de klokken worden geluid.

Op 5 minuten loopafstand van de Martinikerk is voldoende gratis parkeergelegenheid. U kunt parkeren op het parkeerterrein De Bleek, parkeerterrein Turfhaven, parkeerterrein Mauritsveld en parkeerterrein De Linie. Verder kunt u op zon- en feestdagen in de binnenstad gratis parkeren bij parkeermeters en parkeerterreinen met een parkeerautomaat.

2 gedachten over “Brochure

• 30 september 2019 om 07:18

Ladies & Gentlemen,

yesterday as member of a German group of visitors from Duesseldorf/Germany I had the pleasure of getting a taste of the 3 different organs you have in your great cathedral! I’m not sure if I understood the name of your professional organ player correctly with Mr. Sander van de Houten. Particularly impressed I was when listening the large organ with an acoustic quality quite magnificent! Unfortunately I missed to acquire a CD which most likely will give an impressive idea about the sound quality of this organ, and here comes my request: Could you please be so kind as the send me a CD with music pieces played on that big organ? I would very much appreciate your cooperation on which way of payment you want me to pursue. Easiest would certainly be that you send me the CD and accompany with it an invoice giving details of your banking account connection, and I simply pay you that bill immediately upon reception. Likewise you send me banking details and the total cost of that CD, I wire transfer that amount onto that account, and after receiving the money on your end to send me that CD. Or maybe you have yet another suggestion!

I would very much appreciate hearing from you, and remain

With best regards,
    Juergen Wegner

Beantwoorden
    • 2 oktober 2019 om 22:33

Dear Dr. Wegner,
      We will certainly look into it and reply ASAP to your request.

Thanks,
      Guido Wasterval – Webmaster