Boek

Lees meer in dit prachtige boek

De Stichting Behoud en exploitatie Martinikerk (Stibema) heeft de geschiedenis van de Martinikerk op laten tekenen in een prachtig boek, getiteld “De Martinikerk van Doesburg”.

Op ons verzoek heeft de heer Jan van Raalten dit boek, dat in 2005 is gepresenteerd, met de grootst mogelijke zorg en nauwkeurigheid samengesteld. Het boek laat de lezer, met behulp van talrijke illustraties, kennismaken met de vele verschillende facetten en de rijke geschiedenis van dit monumentale gebouw in het hart van de Hanzestad Doesburg.

Wilt u in het bezit komen van dit boek (de kosten inclusief verzending bedragen € 18,50), klik dan hier om het te kopen. U komt dan in de webshop van het College van Kerkrentmeesters (CvK) Protestantse Gemeente te Angerlo-Doesburg, waar u kunt bestellen en betalen via iDEAL.